Megijedtek a rajongók az egykor szexi popsztár láttán

The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals GettyImageRank1 dkmet_2022 bestof topix Vertical
NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Gwen Stefani attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Late Night With Seth Meyers című műsorban szerepelt Gwen Stefani láttán megijedt pár rajongója.
Vágólapra másolva!

A Late Night With Seth Meyers című műsorba látogatott Gwen Stefani, de látták már őt jobb állapotban is, a sminkje, a szája is más volt, az arca sem volt túl természetes. "Gyakorlatilag felismerhetetlen" - írta egy rajongója. "Teljesen másképp néz ki" - jelezte egy másik, egy harmadik hozzászóló pedig arról írt, hogy ő világéletében az énekesnő rajongója volt, de most nem ismerte fel, és kissé össze van zavarodva.

YouTube

Gwen Stefani a No Doubt együttes társalapítója, énekese és elsődleges dalszerzője. Az áttörést a Tragic Kingdom című albumuk hozta meg nekik 1995-ben, olyan kislemezekkel, mint a Just a Girl, a Spiderwebs, vagy a Don't Speak. Ismertebb dalaik voltak még a Hey Baby, és az It's My Life. Stefani 2004-ben szólókarrierbe kezdett.