Berki Krisztián sejthette, hogy felesége megcsalta őt

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Május 6-án halt meg Berki Krisztián, halála előtt tudni lehetett, hogy gondok vannak köztük feleségével, Berki Mazsival. Az özvegy akkor megtörten nyilatkozott, hogy helyre akarták hozni a kapcsolatukat és randevúra készültek férje halálának napján, azonban ezt most egy Berkihez közelálló személy cáfolta meg, ugyanis harmadik fél miatt szakított a házaspár.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián barátja azt is elárulta, hogy a férfi Berki Mazsi hűtlensége miatt nagyon rossz lelkiállapotban volt, depressziós lett és ő kezdeményezte a különköltözést is. De az erőszakot, fizikai bántalmazást egyértelműen megcáfolta.

úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja - mondta el Krisztián barátja.

A barát azt is elmondta, hogy Berki napokig ki sem tette a lábát a lakásából, annyira megviselte a szakítás, hogy egyre többet ivott. Az informátor nem biztos abban, hogy a harmadik fél az a férfi, akivel most hírbe hozták Berki özvegyét, de szerinte az is hazugság, hogy Berki Mazsi randizni készült férjével és helyre akarta hozni a kapcsolatot. Ahogy a barát fogalmazott: Ez csak mese, „de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát" - írja a Blikk.

Berki Krisztián és Berki Mazsi Forrás: https://www.facebook.com/aberkik