A baloldali média rémálma: szenzációs győzelmet aratott a Fradi

Fradi, Monaco, EL
Monte-Carlo, 2022. szeptember 15. Ferencvárosi gólöröm a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én. Középen Bogdán Ádám cserekapus, fent Aissa Laidouni. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Bravúros győzelmet aratott a Ferencváros az Európa Liga csoportkörének második fordulójában, Monacóban. A baloldali propagandamédiának azonban ez láthatóan kínos, alig pár sorban számoltak be a világraszóló sikerről. A balos médiamunkások fukarkodnak a jelzőkkel az óriási sikert követően, cikküket pedig valósággal eldugták.
Vágólapra másolva!

Huszadrangú hírként közölte a hazai baloldali média, hogy a Ferencváros óriási sikert aratott az Európa Liga csoportkörének második fordulójában, ahol a Fradi idegenben Vécsei góljával 1-0-ra legyőzte a H csoport favoritjának tartott francia AS Monaco csapatát. A francia bajnokság második leggazdagabb csapatát.

Láthatóan a balos sajtó, kínosan érezte magát, ha nem tud rosszat írni a magyar fociról, ezért inkább nem ír semmit.

Feltűnő, hogy e cikk írásakor, este 11 órakor a meccs után nem sokkal, keresgélni kell a balliberális lakájmédia honlapjain a hihetetlen nagy sikerről beszámoló tudósításokat.

A volt indexesek blogja, a Telex például úgy számolt be a Fradi győzelméről, hogy "küzdelmes és kevésbé mozgalmas" meccsnek titulálta a mérkőzést, amit magyarok ezrei szurkoltak végig, a négy perces hosszabbítást is körömrágva, végigizgulva.

A személyes hazugságokkal lebukott Szauer Péter lapja, a HVG csupán egy tíz soros rövidhírt szentelt annak, hogy a Ferencváros idegenben legyőzte a csoportban az egykori BL-döntőst AS Monacot, amely a német átigazolási szaklap szerint a legértékesebb és a legerősebbnek tartott csapat a csoportban.

A Soros-blog, a 444 szerint pedig a győzelmet egy "megpattanó" lövésnek köszönhette a magyar csapat. Egyébként ők is lekicsinylően, csak egy rövid, már-már szikár, "savanyú a szőlő" hangvételű irományban számoltak be a sikerről.

A nyolcvanas évekbeli seftelési miatt Trükkös Zotyónak nevezett vörösbáró, Varga Zoltán propagandalapja, a 24 sem tartotta fontosnak, hogy a fontosabb hírek között foglalkozzon a Fradi bravúrjával, ellenben azon elmélkedett, hogy kevés monacói szurkoló volt a stadionban, így a Fradinak nem kellett félnie. (Ami persze megmosolyogtató ostobaság.)

Azt természetesen egyik "hírportál" sem említette meg tudósításában, hogy Monacóban a Fradi- szurkolók olyan hangulatot varázsoltak a stadionba, mintha itthon, a Groupama Arénában játszana a csapatuk.