Munkájáról mesélt a havi 2,7 millió forintot kereső férfi prostituált

Samuel Hunter eszkort
Vágólapra másolva!
A Sydney-ben élő Samuel Hunter két éve dolgozik főállású eszkortként, amivel állítása szerint 2,7 millió forintot keres havonta.
Vágólapra másolva!

Az eszkortként, lényegében férfi prostituáltként dolgozó Samuel Hunter a munkájáról mesélt a Daily Mail Australiának, azt is elárulta, hogy a tevékenységével 10 ezer ausztrál dollárt, nagyjából 2,7 millió forintot is megkeres havonta.

Az ügyfelek Hunter honlapjáról válogathatnak különféle csomagokból: egy kétórás együttlét alap esetben 600, egy négyórás pedig 900 ausztrál dollárba kerül, de olyan is volt már, aki 10 napra, egy thaiföldi nyaralásra "kölcsönözte ki" a férfit.

Samuel Hunter Forrás: Samuel Hunter

Hunter csak női ügyfeleket szolgál ki, és mint mondta, az "aputeste" miatt főleg 35 év feletti nők keresik a társaságát, de 23 és 70 éves nővel egyaránt volt már dolga.

Elmondása szerint más tekintetben is széles a skála, van, aki tényleg csak társaságra vágyik, beszélgetni vagy kimozdulni szeretne – ő pedig mindig a legjobbat próbálja nyújtani. "Az ügyfeleim mindig a legjobb verziómat kapják, nem azt a fickót, aki egész reggel a kávéját issza és a telefonját nyomkodja. És ezáltal belőlük is a legjobb verzió jön elő, amit nem látnak a kapcsolataikban" – mondta.