Telefonszexelt a rab és a börtönőr, mielőtt segített megszökni

Vágólapra másolva!
Mielőtt segített neki megszökni, az alabamai börtönőr és a rab több száz szexuális tartalmú telefonbeszélgetést folytatott.
Vágólapra másolva!

A nyomozók elmondása Vicky White és Casey White több hónapon keresztül tartotta a kapcsolatot telefonon keresztül, eddig a 949 hívás valamivel több mint felét vizsgálták át.

A legtöbbjük alapvetően telefonszex

- mondta egy tisztviselő.

Egy volt alabamai büntetés-végrehajtási tiszt és egy börtönlakó, aki idén 11 napos hajtóvadászatra kényszerítette a hatóságokat, több százszor beszélt telefonon, mielőtt a rab megszökött, és a hívások többsége szexuális tartalmú volt - írja az NBCnews.

Rick Singleton, Lauderdale megye seriffje elmondta, hogy a nyomozók eddig valamivel több mint a felét hallgatták meg annak a 949 hívásnak, amelyet Vicky White és Casey White 2021 augusztusától februárig folytatott egymással, amikor a férfi a William Donaldson büntetés-végrehajtási intézetben ült.

"Eddig nem találtunk semmit a szökéssel kapcsolatban" - mondta Singleton.

- tette hozzá. Vicky White és Casey White nem állt rokonságban egymással.

A nyomozók átnézték a rögzített hívásokat, hogy előkészítsék Casey White vádemelését - mondta Singleton.

Amikor a hívások 2015-ben elkezdődtek, Casey White már börtönben volt egy sor bűncselekmény miatt, amelyek egy betörést, egy autólopást és a rendőrség elől való menekülést is magában foglaltak.

Miközben rács mögött volt, beismert egy másik bűncselekményt is - az 58 éves Connie Ridgeway 2015-ös meggyilkolását -, és februárban a Lauderdale megyei börtönbe szállították, hogy megvárja a tárgyalást.

Vicky White, a büntetés-végrehajtásban dolgozó igazgatóhelyettes közel két évtizede volt ott alkalmazott.

Április 29-én, azon a napon, amely az utolsó lett volna a nyugdíjazása előtt, ő és Casey White eltűntek.