Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debrecen a hivatalos honlapján tudatta, hogy kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon, miután a Ferencváros elleni bajnoki meccsen Ryan Mmaee köpött egyet Dzsudzsák Balázs felé.

Mint ismert, a Ferencváros 2-0-s győzelmével végződő találkozó hosszabbításában Dzsudzsák Balázs megpróbált cselezni a bal oldalon, a visszazáró Mmaee azonban szerelni tudta, a labda pedig kiment az oldalvonalon túlra. Ez után Dzsudzsák elindult a labdáért, de közben szövegelt valamit Mmaeénak, aki mellel finoman leütközte, majd nemes egyszerűséggel elköpött pár centire Dzsudzsák mellett.

A 108-szoros válogatott focista dühösen megindult a Fradi játékosa felé, és üvöltve azt kérdezte: "mi a f.szt csinálsz, b.ssza meg?"

Ezt követően a játékvezető és a csapattársak véget vetettek a incidensnek, amelynek a végén egyik játékos sem kapott lapot.

A DVSC a mérkőzés után kiadott közleményében jelezte, hogy minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit. Azonban klub nem mehet el szó nélkül a Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett, ezért kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.