Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal a szankciók erőltetésében is élen jár

KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára; MÁRKI-ZAY Péter; FEKETE-GYŐR András; JAKAB Péter
Budapest, 2021. október 23. Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A hazai dollárbaloldal európai szövetségeseivel együtt élen jár a szankciók erőltetésében - közölte az Alapjogokért Központ szerdán Facebook-bejegyzésben.
Vágólapra másolva!

"Egyik nap Magyarország megbüntetéséért szólalnak fel az Európai Parlamentben, a következőn pedig a még keményebb szankciókért" - olvasható a bejegyzésben.

A dollárbaloldal Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A magyar baloldal és európai szövetségeseik egyaránt a magyar emberek megbüntetését és az esztelen szankciók felerősítését követelik - tették hozzá.

Ők együtt a nemzetközi baloldali hálózat: bosszút akarnak állni Magyarországon, le akarják rombolni Magyarország szuverenitását, és a szankciók erőltetésével végzetesen meg akarják gyengíteni Európát - fogalmaz az Alapjogokért Központ.

Az intézmény a bejegyzéshez csatolta Guy Verhofstadt belga liberális európai parlamenti képviselő fényképét, ami mellett a "Fegyverek, kiképzés, szankciók, energia, Európának mindent meg kell tennie, hogy támogassa Ukrajnát" - felirat szerepel.