Vágólapra másolva!
Karfeszítéssel kényeszíretette feladásra ellenfelét Vetek Dominik, magyar ketrecharcos egy németországi gálán.

A 26 éves, dombóvári születésű harcos még október közepén az oberhauseni German MMA Championship 30 elnevezésű gálán lépett az oktagonba, ahol karfeszítéssel győzte le az elsősorban pont birkozótudására alapozó csecsen Adlan Muszajevet.

A Totaldamage.hu magyar nyelvű szaklapnak adott rövid interjúban Vetek elmondta, hogy hat éve foglalkozik aktívan MMA-val (kevert harcművészetekkel), és balingeni klubja Németország-szerte híres a grapling, azaz a földharc oktatásról, szinte minden nagy világszervezetben (UFC, Bellator, ONE) van innen kikerült jegyzett harcos.

Magáról, a Muszajev elleni mérkőzésről így nyilatkozott:

"A gameplan (azaz a meccsre felépített taktika - a szerk.) az volt, hogy távol tartom, nem ütök kombinációkat, csak szimpla egyeneseket, toló rúgásokat, és ha a földre kerülünk, karfeszítéssel vagy háromszöggel próbálkozok, mert úgy pozícionálja magát a földön, hogy ezeket a technikákat könnyen lehet alkalmazni. Ha nem sikerül minél előbb újra felállok. Így is történt, szépen távol tartottam, de a földrevitelt nem tudtam levédeni. Amikor a földre kerültünk, egyből egy karfeszítéssel támadtam, ami nagyon szépen bent volt,

A 3 győzelemmel és 2 vereséggel álló Vitek egyetlen nagy szervezettel sincs szerződésben, de a célja az, hogy valamelyiknél egyszer övet tudjon szerezni.