Életveszélyes helyzetbe sodorta gyerekeit Horváth Éva - videó

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva és családja új életet kezdett Balin, ahol teljesen más szokásokkal ismerkedtek meg. Még nem illeszkedtek be teljesen, de a volt szépségkirálynő igyekszik mindent kipróbálni. Legalábbis ezzel magyarázta legutóbbi videóját, ami miatt rengeteg követője megharagudott rá a felelőtlen viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Nemrég tett közzé egy videót Horváth Éva, melyen két gyerekével egy robogón ülve látható. A kétgyerekes édesanya menet közben rögzítette a felvételt, melyen látható, hogy nagyobbik fián, Kristófon van bukósisak, de a kis Alex nem visel semmilyen védőfelszerelést.

A volt szépségkirálynő követői, közülük sokan édesanyák, keményen bírálják Horváth Évát a videón látottak miatt, az egykori modell pedig nem győzött magyarázkodni. Végül Horváth megelégelte a kritikákat és nyilvános vitába keveredett a követőivel.

hogy csak na! Ez Bali, nem Magyarország! Mindenki így viszi a gyerekeket, sőt a nagyobbra sem tesznek sisakot! A kicsire pedig nincs ez a méret! Sőt, elárulok valamit, gyerekülés sincs az autókban. Nekünk azért van, mert otthonról hoztam!!! Gyertek ki okoskodók, aztán majd utána írjatok, ne a kanapéról" - próbálta kimagyarázni a veszélyes helyzetet a közösségi oldalán.

Horváth ezzel sem győzte meg az őt bírálókat, több hozzászólóval is összeveszett.

"Azért egy AKÁRMILYEN sisakot adj már a picire! Olyan hamar megvan a baj..." - jött a válasz Horváth Éva gyenge magyarázatára.

"Azért két mérettel nagyobbat nem adnék rá, mert elnyomja a gerincét" - folytatta Horváth Éva a vitatkozást.

akármekkorát adj rá, hanem akármilyet....biciklis sisak, deszkás sisak - az én kisebbik fiamra is van, pedig fiatalabb, mint a Te kicsi fiad! Bármelyik többet ér a semminél" - érkezett a reakció az egyik kommentelőtől, akivel eldurvult közöttük a szóváltás.

Sokan ezt a véleményt osztották a volt szépségkirálynőével szemben, hiszen ahogy többen is érveltek, bárhol el lehet esni és történhet nagy baj.