A közösségi médiában üzent az Inter a BL-ből kieső Juventusnak és a Barcelonának

FC Internazionale V FC Viktoria Plzen - UEFA Champions League FC Internazionale v Viktoria Plzen Group C NurPhoto UEFA Champions League Horizontal
The team (FC Inter) celebrates the goal of Edin Dzeko (FC Inter) during the match between FC Internazionale and Viktoria Plzen, UEFA Champions League, Group C, at Giuseppe Meazza stadium in Milan on October 26, 2022. (Photo by Luca Rossini/NurPhoto) (Photo by Luca Rossini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyszerű játékkal 4-0-ra legyőzte az Internazionale a Viktoria Plzent, a BL halálcsoportjában, így az olaszok már biztosan a 16 között tudhatják magukat. 

Büszkék is eredményükre, amit a twitterre kirakott posztjukkal bizonyítottak, bosszantva a nagy rivális Juventus és a Barcelona drukkereit, mivel ez a két csapat nem jutott tovább a csoportküzdelmekből.

"Figyelem, ezt a tweetet csak azok oszthatják meg, akik kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé."

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a bejegyzés az @Inter_es profil oldalán, vagyis az olasz csapat spanyol fiókjának falán született, nem pedig a hivatalos profilon.

Ugyanakkor a klub angol twitter oldala se fogta vissza magát, ott arra kérték a szurkolókat, hogy csak akkor retweeteljenek, ha a klubjuk bejutott az egyenes kieséses szakaszba.