Dühösek Tóth Andi rajongói a drogbotrány után: Bárki kéri, hogy te mutogasd a sz**os bugyidat?!

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Tóth Andi továbbra is képekkel és videókkal bizonygatja, hogy nem ő került drogos állapotban kórházba. Az énekesnő még nem szolgált egyértelmű bizonyítékkal, a rajongók pedig durván egymásnak ugrottak a legfrissebb képe mellett: sokan kiállnak mellette, de vannak, akik szeretnének egyértelmű választ kapni a drogbotrány után.
Vágólapra másolva!

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy egy ismert magyar énekesnőt rendőri kísérettel vittek kórházba a budapesti, XIII. kerületi lakásából. A toxikológiai jelentés szerint kokaint találtak a vérében. Úgy tudni, az érintett sztár mindkét kezén mély vágásokat ejtett, melynek következményeként jelentős mennyiségű vért találtak a kiérkező rendőrök a kád előtt a fürdőszobában. Egyesek szerint Tóth Andi lehet az énekesnő, akiről ezek a hírek szólnak, de ezt ő és a menedzsere is tagadja.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Egyre nagyobb a feszültség a rajongók közt

A rajongók azonban folyamatosan találgatnak, Tóth Andi új bejegyzései alatt pedigy egymásnak feszül a két tábor: vannak, akik megvédik, és vannak, akik durván támadják a drogbotrány miatt, továbbra is bizonyítékot követelnek tőle.

"Nem ő volt. Próbáljátok meg feldolgozni!" - írta egy kommentelő, mások pedig bővebben is kifejtették a véleményüket: "Bárhogy is legyen... Mi az, hogy ti számon kéritek, hogy mutassa meg a csuklóját? Kik vagytok ti? Bárki kéri, hogy te mutogasd a sz**os bugyidat vagy bármit?! Emberek, élni és élni hagyni!"

Szeretünk! Vigyázz magadra!" - üzente neki egy másik kommentelő.

Vannak, akik szerint nincs jó állapotban, és gyanús a viselkedése. "Szerintem ezt a posztot nem Andi írta, és

a korábbi képeit jobban megnézve, nem úgy néz ki, mint aki boldog és kiegyensúlyozott.

Azt gondolom, hogy nem tartozik a nagyközönségre, ha ő volt az az énekesnő, akit bevittek, viszont van az a pont, amikor tudni kell leállni, és, ha van probléma, azt be kell ismerni saját magunknak. Nem akarom őt védeni, mert alapjaiban véve nem kedvelem, de, ha ő volt, ha nem, ő nem egy kiegyensúlyozott ember, és nem hiszem, hogy túl sokan tudják, mivel küzd ő belül" - írta egyikük.