Az esztergomi tetvező és férgező baloldali politikus cégénél landolhatnak Márki-Zay konzultálóinak adatai

Vágólapra másolva!
Ha kitölti a Márki-Zay-féle konzultációt, az esztergomi férgező, tetvező, gombázó baloldali képviselőhöz kerülhetnek az adatai - írta a Mandiner. 
Vágólapra másolva!

Márki-Zay Péter és a hozzá kapcsolódó Mindenki Magyarországa Mozgalom november hetedikén „Civil Nemzeti Konzultációba" kezdett. A konzultáció aljára görgetve, az adatvédelmi tudnivalókra kattintva viszont érdekességek tűnnek fel:

Az adatvédelmi nyilatkozatban ugyanis szerepel az adatfeldolgozók pont alatt egy bizonyos Pilar Internet Consulting Kft. (2500 Esztergom, Lőrinc utca 2.) mint weboldal üzemeltető, amely Kft. ügyvezetője történetesen az a Cserép János, aki az egyik kampányban tetvezett és férgezett, a minap pedig gombákat emlegetett.

Márki-Zay Péter és Cserép János Forrás: Cserép János/Facebook

írta honlapján éppen pünkösdvasárnap a politikus. Nemrég pedig egy ismerősének az SMS-ét osztotta meg a Facebook-oldalán ilyen szöveg kíséretében:


– fogalmazott az esztergomi politikus.

Cserép arról is írt korábban, hogy nagyobb erőforrást tenne „a magyar Facebook moderálására".

Cserép János egyébként önkormányzati képviselő. 2019-ben a baloldali pártok közös polgármester-jelöltje volt Esztergomban, de csúfos vereséget szenvedett Hernádi Ádám, fideszes jelölttel szemben.