Sokkoló hullámvasút nyílt egy hegy tetején - videó

roller
Vágólapra másolva!
Egy nemrég átadott amerikai hullámvasút önmagában is lélegzetelállító élményt kínálna, de mindezt egy hegy tetejéről indulva élheti át a látogató.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Colorado államban lévő Glenwood Caverns hullámvasútja a Colorado folyó felett 400 méterrel magasodó Vas-hegyről indul, szédítő panorámát kínálva a környékre. A kocsik az elején 23 métert araszolnak lassan felfelé, hogy egy 33,5 méteres szabadesésben folytassák útjukat.

Az utazók három hurkon is keresztül mennek, egyikükön nulla gravitációval, a maximális sebességük pedig eléri a 90 km/h-t.

A hátborzongató élményt fokozza, hogy az utasokat csak az ölüknél csatolják be, a vállukon nem, ahogy az általában megszokott az ilyen hullámvasutaknál – írja a Sun.

@attractionspot Defiance Coaster On-Ride Cam Mounted Horizon Lock (4K POV) @glenwoodcaverns Adventure Park @intamin.amusement.rides #DefianceCoaster#Defiance#RollerCoaster#Coaster#Intamin#IntaminAmusementRides#IntaminCoaster#ThemePark#AmusementPark#CamMounted#GoPro#4KPOV#4K#POV#PointOfViews#OnRide#RideOn#EuroFighter#WorldRecord#AllTheThrillsInOneSpot#AttractionSpot#Attraction#Attractions#Spot#Travel#Events#VerticalLift#VerticalLiftHill#BananaRoll#InLineTwist#Inversion#Inversions#FYPシ#FYP#ForYou#ForYouPage#Upsidedown#GlenwoodCaverns#GlenwoodSprings#GlenwoodCavernsAdventurePark#AdventurePark#Colorado#Track#Train#Car#Deathbyillusion#Media#Action#ActionCam#HorizonLock#HorizonLevel#HorizonLeveling#HorizonLocked#IntaminRides#60FPS#FPS#UltraHD#HD#OverwatchMe#andGO♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose