Eltörte az ujját Lékai-Kiss Ramóna, felvétel is készült róla

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna forgatás közben törte el az ujját: a jelenetet végig vette a kamera, így a nézők is láthatják majd a TV2 új napi sorozatában, a Hazatalálszban.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramónát már egy ideje begipszelt ujjal lehet látni a Dancing with the Starsban, most pedig azt is elmesélte, hogy miként sérült meg a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz forgatásán – amiről egyébként itt láthat pár exluzív képet.

Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Egy nagyon izgalmas jelenetet forgattunk, amit előtte lepróbáltunk, és akkor hiba nélkül sikerült megcsinálni. Amikor viszont elkezdtük élesben, elcsúsztam, és az esést a kisujjam bánta. Mindenki csöndben maradt, forgott tovább a kamera, engem is vitt a lendület. Végigcsináltuk a jelenetet, de utána éreztem, hogy fáj az ujjam. A felvételt viszont megtartottuk, így azt a nézők is láthatják majd" – mesélte Ramóna a Blikknek.

"Nem tudom, kell-e majd rehabilitáció, de a férjem, Lékai Máté kézilabdázó nem engedné, hogy kimaradjon. Már elő is írta nekem a gyakorlatokat. Nyilván ő is megijedt, amikor megtudta, mi történt velem. Nem tagadom, engem is sokkolt a dolog, és bizony nagyon fájt, de volt bennem egy fura büszkeség is, hogy már nekem is volt törött csontom. Nem könnyíti meg az életemet, de viccként fogom fel" – tette hozzá.