Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Brutális baleset Ruzsánál: nyolcan sérültek meg

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Megszökött annak a bolgár autónak a vezetője, amely fának csapódott a Csongrád-Csanád megyei Ruzsánál vasárnap reggel tele migránsokkal. Nyolc emberhez mentőt kellett hívni, az embercsempészt keresik a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

November 13-án 9 óra körül Ruzsa külterületén, egy nem aszfaltozott úton egy bolgár autó egyelőre tisztázatlan okból fának ütközött. Amikor a rendőrök megérkeztek, az autóban nem volt senki, de a helyszín közelében találtak 12 külföldit, akik elárulták, hogy az autóval utaztak.

A balesetben nyolcan megsérültek, őket kórházba vitték.

A migránsok közül magukat hatan afgán, hatan indiai állampolgárnak vallották, de sem a személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért azokat a külföldieket, akiknek nem lett semmi baja a balesetben, a rendőrök a hatályos magyar jogszabályok értelmében meghallgatásuk után visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A balesetet okozó, embercsempész elszaladt a helyszínről, őt még keresik a rendőrök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről