Zámbó Krisztián szerint hatalmas hibát követett el Árpa Attila

Árpa Attila, Nagy Ő, Bachelor
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián nagyon meglepődött, amikor egykori szerelmét látta az Árpa Attiláért versengő hölgyek között A Nagy Őben.
Vágólapra másolva!

Beatrix nem kapott lehetőséget rá, hogy közelebb kerüljön a színészhez, ugyanis nem kapott rózsát a tegnap esti ceremónián. Zámbó Krisztián szerint Árpa Attila rossz döntést hozott, ezt pedig onnan tudja, hogy sok évvel ezelőtt a barátnője volt a párkeresőben feltűnt lány.

Forrás: TV2

"Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban. Igen, ő valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt és a mai napig baráti a kapcsolatunk. Sőt, Zsuzsikával is nagyon jóban vannak. Mégse szólt nekünk arról, hogy szerepelni fog a TV2 műsorában" - kezdte a Ripostnak Zámbó Krisztián, aki elárulta, hogy Beatrix vad és dögös külseje mögött egy igazán kedves, házias, csupaszív nő lakozik.

Forrás: TV2

"Bea egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Mindent hozott magával, ami jellemző az ottani emberekre. Házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vérszerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat.

Őt ugyanis nem lehet és nem is szabad!" - fogalmazott Zámbó Krisztián.