Közös műsort indít Ábrahám Robi, DopeMan és Trombitás Kristóf

Vágólapra másolva!
Ahogyan arról korábban az Origo is beszámolt, napokon belül folytatódik Ábrahám Róbert Talk44 elnevezésű podcast műsora. Időközben pedig kiderült, hogy a nagysikerű beszélgetős műsor második évada mellé érkezik egy teljesen új formátum is, Gang néven, melyben Ábrahám Robi mellett DopeMan és Trombitás Kristóf alkotják az alapcsapatot. DopeMant kérdeztük az indulásról.
Vágólapra másolva!

Mindig nagy kihívás egy új formátumot útjára indítani, de a mi esetünkben azért nem az. Mindhármunknak meg van a saját közönsége, ráadásul a karaktereinknek és létezik ez közös metszéspontja. Úgy tudjuk hozni a laza, vagány stílust, hogy abban semmi mesterkélt nincsen.

Forrás: Origo

A hármas felállás már kőbe van vésve?

Magát a műsort ugyan hárman készítjük, de hétről-hétre lesz egy negyedik szék is fenntartva.

Kiket vártok ebbe a székbe?

Bárkit! És ezt szó szerint értem. Egyetértés van köztünk, hogy sem világnézeti, sem semmilyen más alapon nem szelektálunk. Még azokat is szívesen látjuk, akikről tudjuk, hogy nem jönnek el.

Mi lesz a műsor központi témája?

Azért választottuk a Gang elnevezést, mert ahogy egy banda, vagy egy baráti társaság, mi is szívesen dumálunk át bármilyen témát. Nők, zene, közélet, spiritualitás. Tényleg bármi!