Mellmutogató angol lány, horrrorsérülés és sosem látott rossz bírók

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Anglia - Irán, Anglia, Irán, Halífa Nemzetközi Stadion, 2022. 11. 21.
Alireza Beiranvand Goalkeeper of Iran and Persepolis FC lies injured on the pitch during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group B match between England and IR Iran at Khalifa International Stadium on November 21, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari világbajnokság második napján az angolok nagyon simán robogtak át az irániakon, de a meccs a brazil bíróról is emlékezetes marad, aki összesen 27 percet hosszabbított. Később Hollandia nyert Szenegál ellen, végül az USA játszott egy döntetlent a walesiek ellen. Sorozatunkban az előző nap legfontosabb történéseit elevenítjük fel újra.
Vágólapra másolva!

Az angolok elleni meccs előtt még azon döbbentünk le, hogy a katariak nyitómeccsén nem is katariak szurkoltak a hazai csapatnak.

Az angolok elleni meccset megelőzően egy brit szurkolólány mutatta meg a melleit, és ha ez valóban Katarban történt, akkor ezzel komoly büntetést is kovkáztatott.

A botrányos angol-iráni meccs - nem teljesen alaptalanul - megihlette a mémkészítőket is, akik remekműveket készítettek.

Mindhárom meccset podcastben beszéltük ki, ezeket is vissza lehet hallgatni, ITT, ITT és ITT.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!