Liptai Claudia többé nem titkolózik

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia elárulta, hogy ahogy telik az idő, egyre inkább bizalmatlanabb és nincs szüksége azokra az emberekre, akik lehúzzák a közérzetét. 
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia nagy elhatározásra jutott. Innentől kezdve, ha valaki megkérdezi tőle, hogy van, ő teljesen őszintén fog válaszolni a kérdésre, akkor is ha épp nincs jó passzban.

„Mindig is úgy éltem az életem, ilyen vagyok, hogy nem tartom fenn a képet, hogy 'minden jó', miközben közel sincs így. Közel az ötvenhez még inkább szükségét érzem annak, hogy így éljen az ember. Nem lehet leplezve élni, őszintén kell válaszolni arra a kérdésre, hogy 'hogy vagy?', akkor is, amikor nem a legjobb a helyzet. Én így teszek, és ettől sokkal jobban érzem magam, mintha valami egészen mást mutatnék, mint ami valójában van" - mondta a színésznő.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia/Instagram

Liptai Claudia így folytatta gondolatait:

Volt, aki féltett ettől, és azt javasolta, hogy ne tegyem, mert visszaélnek majd a sebezhetőségemmel. Ha így is lenne, egyrészt szerintem a sors elrendezi majd, másrészt pont hogy nem gyengeségnek tartom, ha valaki felvállalja, ami van. Épp hogy az erő jele az, amikor ki merjük mondani: most nem jó."

Liptai Claudia világnézetét megváltoztatta a szomszédban zajló háború is, és igyekszik az aktuális pillanatokból kihozni a maximumot.

„Egyrészt nem vagyok hajlandó olyan emberekkel kapcsolatot tartani, akik lehúznak, negatívak. Senkinek nincs erre szüksége, jobb ezeket a kapcsolatokat leépíteni. Másrészt mindig az adott napra koncentrálok. Bármikor összeomolhat az élet – ahogy a szomszédban is egy szempillantás alatt robbant ki a háború –, igyekszem úgy élni, hogy az adott napra koncentrálok. Abból kell kihozni a maximumot" - mondta Liptai Claudia a Sláger Fm-nek.