A mentősöket és a rendőröket is meg akarta ölni egy létavértesi férfi

Vágólapra másolva!
Egy létavértesi férfi késsel a kezében gyilkossággal fenyegette meg a feleségét, aki emiatt segítséget hívott. Először a mentők értek ki a házhoz, ahol a férfi őket is halálosan megfenyegette, majd később a rendőröket is.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly, december 4-én délelőtt, egy késsel a kezében megöléssel fenyegette meg a feleségét, aki a felhívta a központi segélyhívót.

A mentők értek ki először a házhoz. A részeg férfi a nappaliban halálosan megfenyegette őket, amit később az udvaron is folytatott, valamint azt mondta nekik, hogy menjenek el onnan.

Később a rendőrök is odaértek, akikkel együtt a mentősök is visszamentek a házhoz. A férfit a pincében találták meg, ahol elaludt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor felébredt, a rendőrök felkísérték az udvarra, közben a férfi szidta a feleségét. Elmondták neki, hogy befogják vinni a kórházba.

Ezt a férfi megértette, visszament a házba pénzért, majd két székkel eltorlaszolta a ház folyosóját, majd szidni kezdte a rendőröket.

Ezek után megbilincselték, majd vezető fogással a kocsihoz vitték. Beültették a mentőautóba, ahol többször is próbálta megrúgni az ápolót. Beadtak neki egy nyugtató injekciót, majd bevitték a kórházba. Ott, a folyosón az egyik rendőr megkérdezte tőle, hogy megfújja-e a szondát. Ekkor a férfi szidni kezdte, megtagadta a szondát, majd megpróbálta megfejelni és megrúgni a rendőrt. A viselkedése miatt a pszichiátriára vitték.

Út közben még megfenyegette a rendőröket, mentősöket és a családjaikat.

A férfi az előkészítő ülésen nem ismerte el a tettét és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról, így a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet, ami februárban fog kezdődni.