Lehet, hogy órákkal a döntő előtt véget értek az argentin vb-álmok

2017 Billboard Music Awards - Show GettyImageRank1 People Waist Up Musician Receiving USA Nevada Las Vegas Award Two People Photography Arts Culture and Entertainment Celebrities Billboard Music Awards Topix Bestof A-List Celebrity Drake - Entertainer Top
LAS VEGAS, NV - MAY 21: Recording artist Drake accepts the Top Artist award onstage during the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Rémisztő hírt kapott az argentin fociválogatott órákkal a franciák elleni katari vb-döntő előtt.
Vágólapra másolva!

Sportberkekben legendás a "Drake-átok", ami a Aubrey Drake Graham, művésznevén csak Drake kanadai rapperről kapta a nevét. Az átok pedig nem más, mint, hogy az a csapat - és ilyenből van bőven Torontótól Rómán át Oaklandig -, amelyiknek a mezében Drake megjelenik, vagy, amelyiknek a sikerére pénzt rak, az vereségre van ítélve. Az átok szülőatyja a Golden State Warriors 2016-os NBA-bajnoki címére tett fogadás, mely után a Warriors a liga történetében első csapatként 3-0-s előnyről bukta el a nagydöntőt a Cleveland Cavliersszel szemben.

Drake most azzal büszkélkedik, hogy 1 millió dollárral (jól látják, egymillió dollárral) fogadta meg az argentin csapat győzelmét. Siker esetén 2,75 millió dollár üti a markát.

A franciák már dörzsölik is tenyerüket, minth kezükben lenne a vb-trófea, de azért jó, ha tudják, hogy egyszer minden átok megtörik. Remélik, hogy nem pont most.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!