Olyat tett Kylian Mbappé, amire senki sem számított - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, Argentína-Franciaország, Argentína, Franciaország, 2022.12.17.
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 18: Kylian Mbappe of France warms up prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappét nem lehet azzal vádolni, hogy kerülné a munkát, hiszen még három nap sem telt el a vb-döntő óta, és ő máris munkára jelentkezett a klubjánál.

Miközben Lionel Messi és az argentin válogatott tagjai még otthon ünnepelnek a vasárnap megnyert világbajnoki címtől megittasodva, addig másoknak már megkezdődik a munka. Már, ha ők is úgy akarják. A döntőben vesztes francia játékosok közül a legnagyobb sztárról, Kylian Mbappéról tudni lehetett, hogy tíz nap kimenőt kapott klubjától a Paris Saint-Germaintől.

Ő azonban nem élt a lehetőséggel, és a vb-döntő lefújása után 64 órával máris edzésre jelentkezett a PSG edzőközpontjában.

Christophe Galtier, a francia sztárcsapat edzője így örült egyik legfontosabb játékosának: