Stana Alexandra és Meggyes Dávid: Nem bánunk semmit

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra és Meggyes Dávid is házasok voltak, mikor tavaly egymásba szerettek, most az első közös karácsonyt ünneplik.
Vágólapra másolva!

Meggyes Dávid gondoskodik arról, hogy közös otthonukban megteremtse az ünnepi hangulatot. "Én karácsonyfanatikus vagyok, ez a kedvenc ünnepem. Október óta karácsonyi dalokat hallgatok, és ünnepi hangulatban vagyok. Dávid pedig még nálam is jobban rajong ezért az időszakért. Már hetekkel ezelőtt kidekorálta az egész lakást, amiért nagyon hálás vagyok, mert nekem sajnos nem volt elég időm. A karácsonyfa-díszítésben viszont szerettem volna én is részt venni, ezért azt éjjel csináltuk. Hajnali kettőkor raktuk fel az utolsó gömböt" - mesélte a táncosnő.

Forrás: Stana Alexandra/Instagram

A pár idén nagyon mozgalmas ünnepek elé néz. Mind a kettőjük családjához ellátogatnak, és kettesben is szeretnének tölteni egy kis időt. Ez ugyanis az első közös karácsonyuk együtt. " Igazán szerencsések vagyunk, mert az első pillanattól kezdve nagyon jól kijövünk egymás családtagjaival. Szinte naponta beszélünk velük telefonon, és kéthetente járunk le Dávid szüleihez is. Az én anyukám pedig csak pár percre lakik tőlünk, vele bármikor tudunk találkozni" - árulta el.

Az elmúlt egy év pedig bebizonyította, megérte harcolnunk a szerelmünkért, mert remek párost alkotunk. Nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján odafigyelünk egymásra, elmondjuk a másiknak, hogy mennyire szeretjük, és próbálunk minél több időt együtt tölteni. Boldogok vagyunk!" - mondta a Blikknek.