Kiakadtak a vásárlók: hagyják már abba!

csokitojás
Vágólapra másolva!
A vásárlók legnagyobb döbbenetére a Morrisons brit szupermarket  - és több nagyobb áruházlánc is - már karácsony másnapján elkezdte árusítani a húsvéti csokitojásokat - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

Rengeteg vásárló fakadt ki amiatt, hogy

a Morrisons percekkel a karácsonyi ünnepi időszak végével már a húsvéti termékeit kezdte értékesíteni,

polcait telepakolva csokitojásokkal, csokinyuszikkal, és egyéb szezonális húsvéti édességekkel.

Habár a britek még a karácsonyi pulykát sem emésztették meg, az élelmiszerüzletek azonban máris készen állnak a következő nagyobb ünnepre - majdnem négy hónappal korábban!

A hétfői boltnyitás során (hiába volt ez még csak karácsony másnapja) a Morrisonsba betérők azzal szembesülhettek, hogy a polcokat már ellepték a Mini tojások, Lindt és Cadbury nyuszik és Galaxy karamellás tojások is. Természetesen a többi nagyobb szupermarket sem akart lemaradni, így a Tesco és a Co-op vásárlói is találkozhattak a húsvéti termékekkel telepakolt polcokkal. A Tesco egyik kirakatában például hatalmas dobozokban Thornton's és Lindt tojások várakoztak arra, hogy elkapkodják őket.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A döbbenetes élményeket természetesen többen megosztották a közösségi médiumok felületein.

Egy vásárló a Twitteren azt írta, hogy a karácsonyi ünnepi menübe keresett még fontos alapanyagot az utolsó utáni pillanatban az egyik élelmiszerboltban, ahol döbbenetére arany csokinyuszik soraival találkozott.

Egy Co-op vásárló rámutatott, hogy a húsvéti választék közvetlenül a karácsonyi édességekkel szemben volt egymásra pakolva, amit máris jelentős kedvezménnyel kínálták.

Egy ledöbbent Twitter-felhasználó pedig ezt írta:

Volt aki ennél is tovább ment és egyenesen háborús bűncselekményhez hasonlította a bőven szezon előtti értékesítést, más valaki pedig azt írta, hogy a szomszédjában lévő bolt áruválasztéka még a Valentin napi ajánlatokat sem rakta el a raktárába.