A soroksári anya retteg attól, hogy egyiptomi volt férje ismét rájuk támad

Vágólapra másolva!
Négy hónappal ezelőtt egy férfi megverte feleségét és a bírósági távoltartás ideje alatt többször zaklatta családját, majd végül egy kést szorított lánya torkához és ezt élőben közvetítette közösségi média oldalán. A soroksári család retteg attól, hogy az arab származású férfi ismét bántani fogja őket. 
Vágólapra másolva!

Az egyiptomi származású A. Mohamed és a Soroksáron élő nő nyolc évig éltek együtt, de a fiatal édesanya távoltartási végzést kért a férfivel szemben azután, hogy bántalmazta őt.

Mohamed, a bántalmazás után egy évvel – a bírósági távoltartás hatálya alatt – elment a családhoz, zaklatta őket, egyszer pedig a kislány általános iskolájánál is megjelent.

A Blikk értesülései szerint a férfi korábbi bírósági ügyeit összevonták, majd tárgyalás nélkül, úgynevezett büntetővégzésben egy év felfüggesztett börtönre ítélték. A mostani ügye folyamatban van.

Mohamed nem fogadta el az ítéletet, ezért a múlt hónapban előkészítő ülést tartottak volna a csepeli bíróságon, amit végül elhalasztottak a tolmáccsal kapcsolatos probléma miatt.

Az arab túszejtő augusztusban azt akarta elérni, hogy a párja odamenjen hozzá, hogy megölhesse. Ennek érdekében sanyargatta késsel a gyermekét, amit élőben közvetített a közösségi oldalán.

Az édesanyja minden erejével azon van, hogy az erőszakos exe soha ne férkőzhessen a közelükbe többé, de rettegnek attól, hogy egyszer újra szabadon engedik.

– mesélte az édesanyja.