Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar sztárok, akik 2023-ra várják a kisbabájukat

dér heni, szőcs renáta, debreczeni zita, kulcsár edina
Vágólapra másolva!
2023 első felében is sok sztárbaba érkezik: tovább bővül Dér Heni családja, és második gyerekét várja Debreczeni Zita és Gianni is. Idén lesz anya a Star Academy győztese, Szőcs Renáta, de terhes Antal Timi, Kustánczi Lia, Lipcsei Betta és Fresh Viki is, valamint harmadik gyerekét várja Kulcsár Edina.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának már van két kisgyereke a volt férjétől, és még házasok voltak, mikor teherbe esett az új barátjától, G.w.M-től. Nem tudni, pontosan mikor érkezik a baba, akinek állítólag valami nagyon különleges nevet választottak a szülők.

Kulcsár elmondása szerint nagy az örömük, hiába nem tervezték még a babát, épp ezért nem is érti, hogy hogyan jött össze. "Váratlanul jött, nem tudom, hogy hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna..." – fogalmazott a TV2-nek adott interjúban, azóta pedig többször elmondta, hogy mennyire örül a kislánynak.

Dér Heni

Az énekesnőnek már van egy fia, Bendegúz 2021-ben született. Hamarosan azonban új taggal bővül a család, ezt néhány napja, karácsonykor jelentette be Dér Heni és Bakos Gergely.

"Ki mit kapott karácsonykor? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött" - írta közösségi oldalán a Megasztár egykori énekesnője.

Antal Timi

2019-ben született meg Antal Timi kislánya, hamarosan pedig újabb babával bővül a család - ezt családi képekkel tudatta december elején, melyeken a hasa is látszik.

"A hercegnőnket követi egy kis herceg! Boldogságunk határtalan, és alig vártuk, hogy veletek is megoszthassuk örömünket!" - írta az énekesnő, aki azóta azt is elárulta, hogy a második terhességét nehezebben viseli, mint az elsőt.

Lapozzon, nézze meg a többi kismamát is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről