Vágólapra másolva!
Nem mindennapi hírt robbantottak a külföldi bulvároldalak. A hírek szerint ugyanis szuperszexi szlovák modell, Veronika Rajek rabolhatta el minden idők legsikeresebb NFL-irányítójának, Tom Bradynek a szívét. Ami már csak azért is érdekes, mert a nő 2019-ben összeházasodott a szlovák bobossal, Viktor Rajekkel.

Tom Brady válásának bejelentése óta nem beszélt a magánéletéről, így hónapok óta csak találgatások folynak arról, kivel lehet együtt. Úgy tűnik, ennek is vége, mivel

a 26 éves szlovák modell, Veronika Rajek lehet a sztársportoló új barátnője. Legalábbis a gyönyörű nő Instagram-profilján a jelek erről tanúskodnak,

hiába nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat. Veronika Instagramja az utóbbi hetekben tele vab Brady-vel kapcsolatos posztokkal és sztorikkal, hiába van férjnél.

Brady korábbi felesége, a brazil topmodell Gisele Bündchen már továbblépett a válás óta - Joaquim Valantével jár -,

most pedig a legendás NFL-játékosra is rátalálhatott a szerelem. Bár nagy kérdés, mit szól ehhez a nő férje, a bobos Viktor Rajek.

Na de mit érdemes tudni a 45 éves sztár új barátnőjéről? Rajek Szlovákia leghíresebb modellje, aki márkákkal dolgozott együtt, mint a Dolce and Gabbana, a Moschino, a Philipp Plain, a Hide & Jack, a Vera Wang, vagy éppen a Bluemarine.