Hátborzongató gyilkosságok: öt gyerek és három felnőtt holttestet találtak egy házban Amerikában

Lövöldözés az Egyesült Államokban, Smithsburg, 2022. június 10. Columbia Machine vállalat fröccsöntőüzem,  3 dead in shooting in US state of Maryland Maryland,shooting,Smithsburg Horizontal
MARYLAND, USA - JUNE 09: Three people were killed and multiple wounded, including a police officer, during a “mass shooting� at a factory in Maryland on June 9, 2022, in Smithsburg Maryland.Three people are dead and three others are injured including the suspect and a Maryland State Police trooper after a mass shooting at a manufacturing company north of Smithsburg Maryland. Yasin Ozturk / Anadolu Agency (Photo by Yasin Ozturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy család nyolc tagjának, köztük öt gyereknek a holttestét találták meg lőtt sebekkel a rendőrök szerdán egy utahi házban.
Vágólapra másolva!

A rendőrség azért szállt ki a házhoz, mert bejelentés érkezett hozzájuk, hogy egy ideje nem látták a családot, amely a Salt Lake Citytől mintegy 400 kilométerre délre található, nyolcezer lakosú Enochban élt.

A város vezetője, Rob Dotson szerdán egy videoüzenetben elmondta, hogy a közösséget nagyon megrázta a hír, a családot jól ismerték a dél-utahi településen. Mint hozzátette: folyik a nyomozás, és a hatóságok tájékoztatást fognak adni az ügy állásáról, amint a rendelkezésükre állnak újabb információk.