Bajban van a Fekete Vonat

L.L. Junior, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, úgy tűnik, nagyobb összegett bukott L.L. Junior és zenésztársai a nagy dobásnak szánt Aréna-koncerttel, melyről Mohamed Fatima árult el részleteket a közösségi oldalán. Túl sokat nem tudni, de még nem fizették ki a zenészeket és eddig úgy fest, hogy ráfizetéses lesz az együttes számára a rendezvény. Az énekesnő ezek után most újabb meglepő bejelentést tett az Instagram-oldalán.
Vágólapra másolva!

Nem egyértelmű, hogy mire céloz Mohamed Fatima legújabb bejegyzésében, hiszen a Fekete Vonat együttes, húsz évvel feloszlásuk után, nemrég egyesült újra. Több közös tervük is volt, mint az említett Aréna-koncert, mely az anyagi részén túl, nagyon pozitív élmény volt a csapat számára. Az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, hogy a koncert számára bárminél többet ért, mindenben a jót kell látni.

Ma újabb rossz hírrel szolgált a követőinek, ugyanis egy ígért koncertet már most visszamondtak. Ezenkívül bejelentette, hogy saját zenekarral folytatja tovább karrierjét, mert számára fontos az élőzene, de a Fekete Vonatra és L.L. Juniorra külön nem tért ki, csak annyit mondott, hogy Fehér Tiborra, azaz Beattel szeretne még közös dalokat írni a jövőben.

Fatima & The Hotshots néven, de még ez változhat...Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat! Az élő zene az igazi zene!" - írta koncertfotói mellé Mohamed Fatima, aki egyelőre több részletet nem árult el.

A képek között lapozhat: