Kétdolláros előfizetéssel újít a Microsoft

microsoft surface laptop,windows 10 s,notebook,
Microsoft Surface Laptop
Vágólapra másolva!
Sok felhőtárhelyet és reklámmentes levelezőt kapnak a felhasználók.
Vágólapra másolva!

Az otthoni felhasználók jókora része számára vonzó és értelmes előfizetést jelentett be a Microsoft, a Microsoft 365 Alapverzió névre keresztelt csomag az Egyesült Államokban havi 2 vagy évi 20 dollárba kerül. A konstrukció közvetlenül leváltja a jelenlegi OneDrive Standalone csomagot, így itthon havi 539 forintos vagy évi 5389 forintos árra lehet számítani. A régi előfizetéssel rendelkezőket a cég átállítja az új csomagra, de nem világos, hogy minden országban megtörténik-e a hónap végén a bevezetése.

Azonos áron több előnyt fog kínálni a Microsoft Forrás: Microsoft

A kérdéses díjért még nem jár hozzáférés az Office irodai programcsomaghoz, azonban a felhasználók kapnak 100 GB további kapacitást a OneDrive felhőtárhelyen, reklámmentessé válik az Outlook levelezőjük, tovább terméktámogatást kérhetnek a Microsoft termékeihez.

A OneDrive Standalone és a Microsoft 365 Alapverzió abban különböznek, hogy a régi csomagban csak az említett 100 GB felhőtárhelyet kapták meg az előfizetők, a reklámmentesítés és a terméktámogatás még nem képezték az ajánlat részét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!