Megkezdődött annak a gyerekgyilkos nőnek a tárgyalása, aki Olaszországban késelte meg fiát

kés gyilkos nő A legelvetemültebb anyák, akiket valaha filmvászonra álmodtak (18+)
Vágólapra másolva!
Megtartották a hírhedt olaszországi gyerekgyilkosság első tárgyalását Perugiában. Bradács Katalin nem tett vallomást.
Vágólapra másolva!

Mint arról a Bors is beszámolt, Bradács Katalin és volt élettársa kapcsolata már a közös gyerekük megszületése előtt megromlott. A szülők nem tudtak megegyezni a kis Alex felügyeletét illetően, ezért az ügyük a bíróságra került.

Mikor 2021 őszén egyértelművé vált, hogy a gyereket a magyar bíróság az apánál helyezi el,

Katalin a kétéves kisfiút Olaszországba szöktette,

ahol napokig bolyongott vele, végül

Perugiában egy késsel halálra szurkálta.

A nemzetközi vihart eredményező ügy végére nem került pont, ám a gyászoló apát képviselő ügyvéd, Massimiliano Scaringella szerint hamarosan megszülethet az ítélet.

Megtartották a hírhedt olaszországi gyermekgyilkosság első tárgyalását Perugiában. Bradács Katalin nem tett vallomást. Forrás: borsonline.hu

Január 12-én tartották az első tárgyalási napot, melyre Bradács Katalin egyenruhások gyűrűjében, bilincsbe verve, egy sárga mellényben érkezett. A nő érzelmeket nem mutatott.

Bradács Katalin arra hivatkozva kérte a tolmács leváltását, hogy rosszul fordította le a dokumentumokat. Ezt nem engedélyezte a bíró, aki nemcsak megerősítette a tolmácsot, hanem kiemelte, hogy a folyamat elején elmondottakkal ellentétben Bradács tökéletesen érti és beszéli az olasz nyelvet.

Majd kitűzte a következő 11 darab tárgyalási napot március 31-ig. A következő tárgyaláson a vád tanúit hallgatják meg. A vád szerint

csakis az életfogytiglan lenne a megfelelő büntetés a gyerekgyilkos számára.

Nem így gondolja ezt Bradács Katalin édesanyja.

Megbánta, amit tett, és folyamatosan a kisfiára gondol. Tudom, mert telefonon szoktam vele beszélni. Remélem, a bíró maximum 15 évre ítéli - jelentette ki korábban az asszony.

(A címlapi kép illusztráció!)