Magyarország példa a világ többi konzervatív országának - videó

Szánthó Miklós, Alapjogokért Központ
Vágólapra másolva!
Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ főigazgatóját Amerika egyik leghíresebb hírcsatornáján kérdezték élő adásban Magyarországról és a hazai jobboldal sikereiről.
Vágólapra másolva!

– többek között erre hívta fel a washingtoni látogatása alatt a sikeres magyar recept iránt érdeklődök figyelmét Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Szánthó szerint az egyik legnézettebb konzervatív amerikai hírcsatorna, a One America News Network (OANN) élő adásában kérdezte Magyarországról és a hazai jobboldal sikereiről, ahol elmondta, hogy

hazánkban nem csak beszélnek a hagyományos értékek védelméről, de azoknak a gyakorlati politikában is érvényt szereznek.

Kiemelte azt is, hogy Magyarország képes a család intézményének megvédésére, és megóvja a gyermekeket az „LMBT" ideológiától és a genderpropagandától. Hozzátette: az Alapjogokért Központ idei terveire vonatkozó kérdésre pedig elárulta, hogy

2023-ban is szeretnék a CPAC Hungary-t megtartani, a cél pedig az, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint a tavalyi volt, hasonlóan fantasztikus fellépőkkel.

Magyarországot, Orbán Viktor miniszterelnököt és a CPAC Hungary-t a globális baloldal részéről érő támadások kapcsán Szánthó hangsúlyozta, hogy mindez igazolja azt, hogy jó úton járunk és egyre nagyobb sikereket érünk el. Leszögezte: