Vágólapra másolva!
25 éves korában egy hajóbalesetben meghalt Anton Walkes, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Charlotte FC angol játékosa.

Walkes a Miami Herald szerint szerda délután, egy Miamiban történt hajóbalesetben halt meg. A lap szerint újraélesztették és kórházba szállították, miután eszméletlenül találtak rá, amikor két csónak összeütközött a Marine Stadion közelében.

Walkes Floridában tartózkodott a csapatával a szezon előtti edzőtáborozáson.

Az angol játékos klubja, a Charlotte FC egy tweetben erősítette meg a 25 éves védő halálhírét.

„A klubnál mindenkit megrendített Anton Walkes tragikus halála. Kiváló ember, apuka és csapattárs volt, akinek a vidám személyisége mindenkire hatással volt.

Sokunknak fog hiányozni, gondolataink és imáink Walkes családjával vannak ezekben a szívszorító időkben. A klub teljes támogatásáról biztosítja az elhunyt családját" – írja a játékos klubja, a Charlott FC, amely teljes támogatásáról biztosította Walkes családját.

Anton Walkes a dél-londoni Lewishamban született, és a Tottenham akadémiáján nevelkedett. Az észak-londoni csapat egyszer szerepelt a Ligakupában, de a Premier League-ben soha nem lépett pályára.

Az MLS-ben 93 mérkőzést játszott. Mielőtt 2021 decemberében a Charlotte játékosa lett volna, három szezont töltött az Atlanta Unitednál.