Öngyilkosság lett egy idős angol házaspár

gyász gyertya halottak napja
Vágólapra másolva!
Jelentős adósságot halmozott fel egy nyugdíjas házaspár, amitől ezért egyre kilátástalanabbá vált a helyzetük. Amikor ki kellett volna költözniük bérelt kúriájukból, a pár öngyilkosságba menekült - írta meg a Bors a DailyMail cikke alapján. 
Vágólapra másolva!

A 74 éves John Richardsont és a 64 éves Angelát bírósági végrehajtóknak kellett volna kilakoltatniuk abból a kúriából, amit béreltek. A nyugdíjas pár ugyanis hónapok óta nem fizette a havi 4500 fontnyi, azaz közel kétmillió forintos bérleti díjat, miután az összes pénzüket egy repülőgép-projektbe fektették. A pár minden erejével azért küzdött, hogy befektetői támogatást gyűjtsenek vállalkozásuk megvalósításához. Különösen amiatt, mert még a brit királyi légierő is látott benne fantáziát. Végül Bahrein uralkodójához fordultak segítségért, dde még ő is sokallta a 35 millió fontot, azaz több, mint 12 milliárd forintot igénylő beruházást.

Az idős pár nem tett le az álomról. Még a saját házukat is eladta a projekt érdekében, ezért kénytelenek voltak albérletbe költözni, de azt sem tudták finanszírozni.

Amikor már az összes rokonuknak tartoztak, végső elkeseredésükben agyonlőtték magukat, de előbb szeretett kutyájukkal is végeztek.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A házban egy cetlit hagytak maguk után ezzel az üzenettel:

A rendőrök megtaláltak a pár holttestét Goring Heath közelében, valóban az erdőben volt, ahogy írták.

Mivel az írásszakértő szerint a búcsúlevelet ők írták, a rendőrök öngyilkosságként kezelik az ügyet - írja a DailyMail.

Ha Ön, vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki-elsősegélyszámot!