Sokan utálják őket, pedig a patkányok is lehetnek cukik, itt a bizonyíték - videó

parkány, india, etetés, etető, ember, férfi
Vágólapra másolva!
Egy indiai férfi rendszeresen eteti a patkányokat, az állatok pedig nagyon hálásak ezért, és már maguktól odamennek hozzá, ha megjelenik.
Vágólapra másolva!

Sokan nem kedvelik a patkányokat, hiszen komoly károkat tudnak okozni, a hozzájuk köthető lehetséges fertőzésveszélyről már nem is beszélve. Viszont nekik is van egy mondhatni cuki oldaluk: a pici, fekete szemük, a bundás testük, illetve a hosszú farkincájuk miatt akár aranyosnak is nevezhetők - írja a Promotions.hu.

Persze nem a cukisághoz kell kötni azt, hogy melyik állatokhoz vagyunk kedvesek. Valószínűleg az 55 éves, Indiában élő Kamrul Hossain Sentu sem azért eteti őket rendszeresen apró csemegékkel a patkányokat, mert cukinak tartja őket, hanem emberségből – az állatok pedig nagyon hálásak neki ezért, és már maguktól odamennek hozzá, ha megjelenik, hiszen tudják, hogy finom falatokat ad nekik.

Sokan patkányapónak nevezik a férfit, aki szerény körülmények között él, de még így is eteti a patkányokat, hiszen ezeknek az állatoknak is szükségük van a segítségre, hogy könnyebben jussanak táplálékhoz.