Elmondta az igazságot válásáról Polyák Lilla

Polyák Lilla
Vágólapra másolva!
Hosszú idő után látta elérkezettnek az időt Polyák Lilla, hogy megszólaljon válását illetően. A színésznő elárulta, hogy hét évvel ezelőtt miért döntöttek férjével a válás mellett. Azóta már újra boldog kapcsolatban él Gömöri András Mátéval, akivel a hatalmas korkülönbség ellenére is jól megértik egymást. Polyák azt is elárulta, fiai hogyan fogadták az új kapcsolatát a fiatal színésszel.
Vágólapra másolva!

Polyák Lilla sokáig azt az elvet vallotta, hogy a gyerekek miatt együtt kell maradjanak férjével, mert ez a legjobb a család számára. Majd észrevette a két fiú viselkedésén, hogy nem biztos úgy jó, ahogy ő gondolja.

Polyák Lilla és előző férje, Homonnay Zsolt a mai napig jóban vannak Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Mindenkinek a fejében az van benne, hogy a gyerekekért maradjunk együtt, tartsuk együtt a családot, mert biztos, hogy nekik az a jó, de egy idő után nem jó, mert a gyerekek mindent éreznek. Érezték a fájdalmat, a boldogtalanságot, a könnyeket, a csöndeket. Ez egy idő után iszonyatosan ráül a lelkükre. Eljött az a pont, amikor tényleg azt éreztem, értük is kell lépni, mert nekik így sokkal rosszabb" - idézi a Blikk Polyák Lilla szavait.

A színésznő úgy érzi, az idő őt igazolta és jól döntött volt férjével, akivel egyébként a mai napig jó kapcsolatban vannak. Azóta újra férjhez ment a tőle 16 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéhoz, aki szintén szakmabeli, mellette a sporttal és testépítéssel is komolyan foglalkozik. Polyák elárulta, hogyan reagált két fia, Zsombor és Bulcsú az új kapcsolatára.

"Máté volt az, akit bemutattam nekik, és egyszerűen szerintem pusztán attól, hogy látták, hogy engem boldoggá tesz, és én jól vagyok ettől a dologtól, olyan nyitottsággal fogadták az első pillanattól, és olyan szinten nem volt soha ellenvetés, hogy nagyon gyorsan be tudott simulni a rendszerbe" - mondta Polyák Lilla, aki azóta is boldog házasságban él második férjével.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Instagram/polyaklilla