Két társaság agyba-főbe verte egymást egy tatai kocsmában - videó

Kocsmai garázdaság miatt vádemelés, verekedés, Tata
Garázdaság bűntette miatt a Tatai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival és egy nővel szemben, akik kocsmában verekedtek egy másik társasággal
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt kell felelnie annak a két férfinak és nőnek, akik 2021 őszén egy kocsmában belekötöttek egy háromtagú társaságba, aztán összeverekedtek velük.
Vágólapra másolva!

2021. október 23-ra virradó éjjel egy férfi és két felnőtt fia egy tatai szórakozóhelyen mulatozott. A részeg családtagoktól nem messze, a pultnál ült három másik férfi, akiknek a fiatalabb odakiabált, hogy „mit méregetik őket". Ezután a testvérével és apjával együtt

odament a pulthoz, ahol az apa megfogta és megszorította az egyik férfi állkapcsát, egy másikat pedig ököllel arcul ütött.

Ezek után az áldozatot körülállták. A testvérpár női tagja közölte vele, hogy

A férfi visszaszólt a nőnek, mire az apja megtette, amit a nő mondott, ököllel arcba vágta a férfit. A társaság harmadik tagja eltaszította a támadót társa közeléből, mire az apa fia felé ütött, a nő pedig hangosan szitkozódva hergelte a társait.

A nő megütötte az egyik férfit, akit ezután a nő fivére is arcon ütött.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az áldozatok próbáltak megszabadulni a támadóiktól, és odébb lökni őket, de azok nem tágítottak, így

a két társaság között lökdösődés alakult ki. Apa és fia ököllel ütötte-verte a másik társaság két tagját.

Az ügyészség a vádiratban tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés kiszabását javasolta a garázdasággal vádolt apával és a gyerekeivel szemben.