Tömegverekedés Szekszárdon: sok a sérült

Vágólapra másolva!
A szekszárdi rendőrök befejezték a csoportos garázdaság, könnyű testi sértés, és becsületsértés ügyében folytatott nyomozást azzal a hét emberrel szemben, akik egy buszmegállóban támadtak egymásra.
Vágólapra másolva!

Egy őrként dolgozó férfi tett bejelentést a rendőrségre tavaly április 29-én este negyed tíz körül, hogy Szekszárdon a buszpályaudvar közelében tömegverekedés tört ki, amelyben többen megsérültek. A rendőrök hívtak mentőt a sérültekhez a helyszínen.

A verekedés egyetlen női résztvevője végig agresszívan viselkedett, és szidta a rendőröket.

A többiek után ő maga is azt mondta, hogy ő volt a vita kezdeményezője. A feldúlt, sérült asszonyt a mentősök kórházba vitték, aztán a rendőrkapitányságon hallgatták ki a többiekkel együtt.

Forrás: Police.hu

A verekedésben a 37 éves nőn kívül egy 23 és egy 35 éves férfi, emellett négy kamaszfiú vett részt. Mint kiderült, a nő azt kérte számon a fiataloktól, hogy az egyik férfitől cigarettát kértek, majd amikor az közölte, hogy nincs neki, szemtelenkedni kezdtek vele. A vita verekedésbe torkollott, melynek során ütötték-verték és rugdosták egymást.

A verekedők közül néhánynak

csoportos garázdaság, míg másoknak ezen kívül könnyű testi sértés, a nőnek pedig még becsületsértés miatt is felelnie kell.

A szekszárdi rendőrök befejezték a vizsgálatokat, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az küldték az illetékes ügyészségnek - írja a Police.hu.