Hiába Mbappé kérése, Neymar pókerezni és gyorsétterembe ment

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrates with teammates after scoring the opening goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Stade de Reims at the Parc des Princes stadium in Paris on January 29, 2023. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar a legfrissebb hírek szerint pókerezni ment, miután csapata a Paris Saint-Germain kikapott a Bajnokok Ligájában a Bayern München csapatától a nyolcaddöntő első meccsén 1-0-ra.

A meccs után a csereként beállt és lesgólt szerző Kylian Mbappé érdekes nyilatkozatot tett. Arról beszélt, hogy csak akkor lesz esélye a PSG-nek a visszavágón, ha mindenki jó erőben lesz. „Ha mindenki megfelelően étkezik és pihen" – mondta a francia világbajnok.

Mbappé kérésével nem igazán foglalkozott Neymar Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Könnyen lehet, hogy Mbappé Neymarnak címezte az üzenetet, aki a BL-vereség utáni este pókerezni ment, és állítólag a következő este is asztal mellé ült. A brazil végig a pályán volt a Bayern ellen, de nagyon gyengén játszott.

Neymar lehet, hogy csak az egyéni szponzora, a PokerStars kevéért ment játszani, a cég ugyanis kitett róla egy képet, és arról írtak, hogy a világ legjobbjai ellen játszik. Francia hírek szerint Neymar este fél 11-ig játszott, kvalifikálta magát a csütörtöki versenyre, majd állítólag visszaúton még egy McDonald's-ba is beugrott.

Ha ez mind igaz, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő felkészülés a Bayern elleni visszavágóra.