Példaképét alakítja a Sztárban sztár énekesnője az első adásban

Schoblocher Barbara
Vágólapra másolva!
Újabb részlet derült ki a Sztárban sztár első idei adásáról, a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara pont a példaképét fogja utánozni.
Vágólapra másolva!

Február 19-én indul a TV2-n a Sztárban sztár új évada: mint írtuk, az első adásban Gubik Petra az AC/DC énekeseként fog megjelenni, míg Sipos Tamásnak Dr. Albant, Zdroba Patriknak pedig Anastaciát kell utánoznia.

Schoblocher Barbara Forrás: TV2

Azóta kiderült az is, hogy a Blahalouisiana énekesnője, Schoblacher Barbara Kovács Katit fogja alakítani, amiről így mesélt a Ripostnak: "Rettentően izgulok, hiába énekeltem már nagy közönség előtt, de ez teljesen más. Az első élő show nagyon kemény lesz, hiszen nekem itt még minden új. Kivéve az éneklést, így ebbe kapaszkodom. Ráadásul

Az a fájdalom, mélység és érzékenység, ami a hangjában van, az valami csoda. A pandémia alatt nagyon sok dalát énekeltem, a hangja bekúszott a bőröm alá. Igyekeztem minden apróságot ellesni tőle, a mozgását is. Én egy forgószél vagyok a színpadon, felszántom a színpadot, fetrengek, ő pedig jobbra-balra lépeget, és így is árad belőle az erő. Nem vagyok könnyű helyzetben!" – magyarázta.