Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő dolog miatt könyörög a rajongóinak Rafael Nadal

2022 US Open - Day 8 GettyImageRank2 grand slam us open tennis championships wta tour atp tour tennis Horizontal SPORT TENNIS
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 05: Rafael Nadal of Spain reacts to a point against Frances Tiafoe of the United States during their Men’s Singles Fourth Round match on Day Eight of the 2022 US Open at USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 05, 2022 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Mike Stobe/Getty Images/AFP (Photo by Mike Stobe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Rafael Nadal arra kéri a rajongóit, hogy ne szavazzanak rá, mert nem ő érdemli meg a legjobban a sportolói Oscar-díjnak is nevezett Laureus-díjat.

A 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol sztár fantasztikus évet zárt tavaly, ugyanis az Australian Opent és a Roland Garrost is megnyerte. Mindezek ellenére Nadal úgy gondolja, nem ő érdemli meg a legjobban a rangos díjat, és arra kéri a rajongóit, ne szavazzanak rá.

írta a közösségi médiában Nadal, aki Lionel Messinek adná a trófeát, hiszen a PSG szupersztárja az argentin válogatottal 2022-ben megnyerte a katari labdarúgó-világbajnokságot.

A férfiaknál Nadal és Messi mellett a jelöltek között szerepel még a katari vb gólkirálya, Kylian Mbappé, valamint a rúdugró Armand Duplantis, a kosárlabdázó Stephen Curry és a Red Bull világbajnok F1-es pilótája, Max Verstappen.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről