Árverésre bocsátják Diana hercegné eddig nem látott intim családi felvételeit

Így él egy trónörökös, avagy Vilmos herceg élete képekben gyerekkorától napjainkig - Galéria
A 10 hónapos Vilmos szüleivel, Diana hercegnével és Károly herceggel, 1983.
Vágólapra másolva!
Szenzációsnak ígérkező árverést tart a jövő hónap elején a Cambridgeshire-i Willingham aukciósház online platformján: eddig még soha nem látott, intim családi fotók kerülnek ugyanis virtuális kalapács alá a néhai Diana hercegnéről, férjéről, Károly királyról, és az akkor még csak három hónapos Vilmos hercegről. 
Vágólapra másolva!

Szakértők azt jósolják, hogy a kollekció több tízezer fontért kelhet el.

A skóciai Balmoralban 1982-ben készült felvételeken Diana hercegné és az akkor még hercegi címet viselő Károly király ölelgeti a pár hónapos Vilmos herceget.

Néhány képen azonban a néhai Erzsébet királynő is szerepel.

Az összesen 22 képből álló kollekciót a királyi család egy közeli barátja, Baron King készítette látogatása során. Az eredeti felvételeket a negatívokkal együtt március 4-én délelőtt 10 órakor bocsátják árverésre a Cambridgeshire-i Willingham aukciósház online platformján.

A 10 hónapos Vilmos szüleivel, Diana hercegnével és Károly herceggel, 1983. Ez a felvétel nincs a most árverésre bocsátandók között. Forrás: Getty Images

Stephen Drake, az aukciósház vezetője szerint hatalmas lesz az érdeklődés e ritka gyűjtemény iránt a világ minden tájáról. Ez persze igaz volt eddig minden királyi emléktárgyra, különösen a néhai Erzsébet királynő halála óta.

A felvételeken ugyanis a hercegi pár a rivaldafénytől távol, normális, boldog szülőkként látható, ami a királyi családtagok számára elképesztő élmény. Habár rengeteg képet adtak már el a hercegnéről, de a házasságának ilyen korai éveiről, de ilyen intimek felvételeket még soha" - mondta az aukciósház képviselője.

A gyűjtemény eladásából befolyó összeget a hercegné által támogatott jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel.

A felvételeket a Mirror tette közzé cikkében, ebből egyet mutatunk: