Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyom nélkül, teljesen eltűnt a magyar énekes gyerekkori barátja

Szekér Gergő
Vágólapra másolva!
Szekér Gergőt szörnyen megviselték a történtek.
Vágólapra másolva!

A héten jelent meg Szekér Gergőnek új klipje. A Hol jársz? című szerzemény bekerült A Dal idei mezőnyébe is.

Kétnaponta beszéltünk telefonon, ünnepekkor és egy-két havonta mindig hazamentem hozzá. Mindent el tudtam mondani neki. Amikor édesanyám meghalt, azt gondoltam, hogy egyedül maradtam, de amikor már a nagymamám is itt hagyott, akkor éreztem meg igazán, hogy tényleg mindenkit elveszítettem. Édesapámmal nem szoros a kapcsolatom. Azóta a barátaimra próbálok támaszkodni – mesélte Gergő a story.hu-nak.

Forrás: Szekér Gergő/Instagram

Bizony előfordul, hogy Európa közepéből Indiába visznek, vagy szexmunkásként alkalmazzák, vagy ki tudja, milyen szörnyűséget csinálnak vele. A barátomat keresték, de sosem találták meg. Az ő története is ugyanúgy inspirálta ezt a dalt."

Gergő idén két dallal is versenybe száll a hamarosan startoló A Dal című műsorban. „Azért küldtem be két dalt, mert úgy voltam vele, hogy valamelyik hátha bejut, nem is gondoltam rá, hogy mindkettő helyet kap a TOP40-ben. A Hol jársz?-t én adom majd elő, a másik szerzeményemet pedig Gábor Márkó. Decemberben egyébként egy albumnyi zenét készítettem, szeretném idén ezeket a dalokat majd kettesével nyilvánosságra hozni" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről