Nem adott több pénzt a szeretője, meggyilkolta a modell

Vágólapra másolva!
A 29 éves modell, Kelsey Turner évekkel ezelőtt ismerkedett meg a 71 éves Thomas Burcharddal. A férfi éveken keresztül utalt neki pénzt, amikor azonban el akarta zárni a pénzcsapot, a nő barátja és a lakótársa segítségével meggyilkolta.
Vágólapra másolva!

Kelsey Turner, aki korábban "Bad Barbie" néven szerepelt az olasz Playboyban, 2017-ben ismerkedett meg az idős férfival Kaliforniában. Burchardnak volt akkoriban barátnője, de támogatta a nőt.

Havonta 3000 fontot utalt neki. Végül összesen 251 ezer fontot, vagyis több mint 100 millió forintot kapott tőle a nő.

Turner saját bevallása szerint a kapcsolatuk nem volt szexuális jellegű. A férfi mégis fizette a lakbérét, a számláit és még egy autót is vett neki. A sugar daddy valójában több nőnek is küldött pénzt, így támogatta őket.

Az idős férfi még akkor is támogatta a nőt, amikor a gyerekével együtt Las Vegasba költözött, ahol Turner a barátjával és a sztriptíztáncos barátnőjével élt együtt – írja a Daily Star.

2019-ben viszont Burchardnak elege lett a fizetésből és el akarta zárni a pénzcsapot, amit az akkori, 17 éves barátnőjének el is mondott.

Amikor a férfi nem ért haza a tervezett időben, a lány bejelentést tett a rendőrségen, és Turnerről is beszélt. A férfi holttestét akkor találták meg, amikor egy betört ablakú autóról kaptak bejelentést a rendőrök. Nagyon büdös volt a kocsiban, ezért nézték át és találták meg a holttestet a csomagtartóban.

A fején ütötték meg egy tompa tárggyal, valószínűleg egy baseball ütővel.

Látszott, hogy a kocsiból megpróbálták eltüntetni a vért, de nem sikerült teljesen. A kocsiból kiindulva eljutottak a nyomozók Turnerig, aki a barátaival együtt elmenekült. A lakásukat is átvizsgálták. Egy betört ajtót, vért és vegyszereket találtak. Elfogták a két nőt és a férfit. Turnert végül a bíróság 25 év börtönbüntetésre ítélte az idős mecénása meggyilkolása miatt, de sztriptíztáncos barátnőjét és a barátját is elítélték bűnrészességért.