Zámbó Krisztián megszólalt Takács Zsuzskával való kapcsolatáról

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Lassan maga Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska sem tudja számon tartani, hányszor szakítottak kapcsolatuk során, legutóbb elég csúnyán váltak el útjaik. Most azonban többen úgy vélik, újra kibékült a páros, ezért az énekes úgy döntött, tisztázza a helyzetet. 
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián megszólalt Takács Zsuzskával való kapcsolatáról és tisztázta hányadán állnak jelenleg. Bár ez náluk valójában nem jelent semmit, legutóbbi szakításuk után is titkolóztak hosszabb ideig és tagadták, hogy újra egy pár lennének.

Tény, hogy a napokban többször is találkoztunk, elmentünk együtt helyekre, de ebbe felesleges többet belegondolni, mint ami. Barátok vagyunk, és hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre mi sem tudjuk" - mondta a Blikknek Zámbó Krisztián, aki azt is hozzátette, bárhogyan alakul a kapcsolatuk, a jövőben nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni.

Nem szeretném, ha az emberek elkezdenének konspirálni, a továbbiakban pedig kérem, tartsa mindenki tiszteletben, hogy a magánéletemmel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni. Abból, hogy néha elmegyünk együtt moziba vagy ebédelni, nem kell messzemenő következtetéseket levonni, és örülnék, ha nem készülnének rólunk ilyenkor lesifotók" - zárta gondolatait az énekes, aki kitart amellett, hogy csak barátok Takács Zsuzskával.

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián Forrás: Instagram/takacszsuzska