Itt van Lagzi Lajcsi újabb döbbenetes magyarázkodása

galambos lajos
Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, elutasította a bíróság Galambos Lajcsi halasztási kérelmét, börtönbe kell vonulnia. Az áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélt mulatós zenésznek eredetileg február 15-én kellett volna bevonulnia, de egészségügyi okok miatt halasztást kért.
Vágólapra másolva!

A trombitaművész és ügyvédje most egy interjúban magyarázta el az aktuális helyzetet és a közeljövő eseményeit. Dr. Csontos Zsolt ügyvéd azt mondta, hogy természetesen fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen, mert a szakértői vélemény személyes vizsgálat nélkül, a korábbi orvosi vizsgálatok eredményein alapulva született. A zenészt is ez bosszantja leginkább.

– Vártam, hogy legalább megjelenhessek valaki előtt és megvizsgáljanak, de erre esélyt sem adtak.

Néhány nap alatt, gyorsított eljárásban hozták meg ezt a döntést.

Magánnyomozókat béreltünk fel, hogy találjanak olyan tanúkat, akiket a bírósági eljárás alatt nem hallgattak meg, és számomra kedvező lenne a vallomásuk – idézi a Blikk a mulatós sztárt.

Galambos Lajos Forrás: --

– Merthogy dolgozunk a perújításon is, ahhoz pedig olyan új bizonyítékokat szükséges bemutatni, amelyek alapján vagy felmentés születik az ügyemben, vagy sokkal enyhébb ítélet. Ha nem tudunk ilyen bizonyítékokat találni, felteszem a kezem, és megyek, ahová mennem kell. Akár a bitófa alá is.