Hajdú Péter komoly vallomást tett

Magyarország Szépe Hajdú Péter Magyarország Szépe Hajdú Péter Magyarország Szépe választás első sajtótájékoztatója
Magyarország Szépe választás első sajtótájékoztatója
Vágólapra másolva!
A Frizbi adására látogatott el a Ripost, ahol a műsorvezetővel Hajdú Péterrel készített interjút. A Ripost arra kérte Hajdú Pétert, hogy a stúdió íróasztalától üljön át és most ő foglaljon helyet az emblematikus sárga bőrkanapén. 
Vágólapra másolva!

A Ripost kérésére, Hajdú Péterrel elkészült az a beszélgetés, melyből kiderül, hogy Péternek van egy harmadik, titkolt nyelvvizsgája is.

"Én még a főiskolán is puskáztam a spanyol szóbeli szigorlaton és le is buktam" - kezdte Hajdú Péter, hozzátette

"A gimnázium után letettem a német középfokú C nyelvvizsgát, később a szóbeli felsőt is. Angolból pedig letettem a középfokú C-t"

– mondta Hajdú Péter.

Péter nem tagadja, hogy a spanyol nyelvvel három éven keresztül állt hadilábon, miközben a tanárával el tudta hitetni, hogy egy igazi García Lorca veszett el benne.

Hajdú Péter interjút adott a Ripostnak Fotó: Polyak Attila - Origo

"A külker fősulin úgy volt, hogy ha négyes fölöttire írtuk meg a szigorlatot, akkor szakmaival bővített felsőfokú vizsgát kaptunk az adott nyelvből. Németből jó voltam, de végül csak a középfokot kaptam meg, mert a szóbelit elsumákoltam"

-mondta.

– vallotta meg saját kanapéján ülve. Hajdú Péter ennek ellenére megszerezte a spanyol nyelvvizsgát.

Hozzá tette -

"Úgy magoltam be mindent, mint egy verset. Kihúztam valamilyen biztosítással kapcsolatos tételt és elmondtam. Végül a tanszékvezető közölte velem, hogy négyes lett az írásbelim, de azt biztosan másoltam, és mivel ezt a tételt tudtam, ad egy kettest, és kapok egy középfokot, de

– idézte fel a régi „szép" emlékeit Hajdú Péter, akivel a Ripost munkatársa még számos, más témában is beszélgetett. A teljes interjú megjelenik hamarosan a Riposton.