Mit csinál a váratlan visszavonulás után Tóth Andi?

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Fájó szívvel, de meghozta azt a döntést Tóth Andi, hogy felhagy a zenéléssel. Azt nem mondja biztosra, hogy soha nem lesz koncertje, de most ezt látta a legjobb megoldásnak. Énekesből menedzser lesz és a divat irányába is elindul.
Vágólapra másolva!

Korábban már írtunk róla, Tóth Andi bejelentette: abbahagyja a zenélést. Az énekesnő egy megindító bejelentkezésben megnyílt rajongóinak, és megköszönte az elmúlt tíz éves támogatásukat.

Túl sok és túl kevés vagyok ide" – mondta az énekesnő, aki megemlítette, hogy a magánélete vagy erdélyi származása mindig jobban érdekelte az embereket. Arról beszélt, sokszor otthona sem volt, és barátnőjénél lakott, nem olyan csillogó a sztárok élete, mint ahogy azt az emberek gondolnák.

Nem csak magamat rakom szarrá, hanem két olyan embert is, aki végre félt és végre itt van mellettem. Nem nagyon volt még ilyen. Az Ada és az Isti" – magyarázta az énekesnő. Ada Andi barátnője, Isti (Tóth István – a szerk.) pedig ahogy korábban fogalmazott, egy haverja.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Barátai részben megértették, részben nem. Szerintük nem fog tudni zene nélkül élni, de szerinte meg kell próbálnia. Azokat a dalokat, amiket az elmúlt 1-2 évben írt, még kiadja. Úgy fogalmazott, hála istennek zsűrizik, nem otthon ül.

„Annyira mennék, nyomnám én is. Bármilyen koncerten vagyok, irigykedem. nagyon nehéz. Van az előadóművész és van a művész, akinek ez az élete, aki ezzel kommunikál. Nem fogok elmenni fát vágni.

– mondta Andi, hozzátette, nem lesz rajta a ruhákon. Megérti, ha valaki nem kedveli, ő sem kedveli magát. Ne ezért ne vegyék meg a ruhákat, tette hozzá.

Andi arról is beszélt, hogy édesanyja, amikor olvasta a tragikusan korán elhunyt sztárokról szóló híreket, mondta, ilyen a zene világa. Andi viszont már akkor is megértette azokat a művészeket, tudta, valószínűleg bántják őket. Úgy fogalmazott, nem sajnáltatni szeretné magát, egyszerűen úgy érezte, követőinek tartozik annyival, hogy elmondja a miérteket.