Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megkapta a megérdemelt milliókat a TV2 fiatal sztárja

Kökény Dani
Vágólapra másolva!
Kökény Dani megnyerte a Sztárban sztár leszek! harmadik szériáját, így ő lett 2022 legsokoldalúbb előadója. A cím mellett gazdagabb lett 10 millió forinttal, valamint egy lemezszerződéssel. A Bors megtudta, mire költött először a nyereményéből.
Vágólapra másolva!

Kökény Dani februárban megkapta a Sztárban Sztár leszek! főnyereményét és milliomosként kezdhette el felnőtt életét. Ez hatalmas öröm lehetett számára, hiszen Dani és családja régóta anyagi gondokkal küzd. Az énekes a verseny alatt átmeneti szálláson élt nagyszüleivel, ugyanis tavaly nyáron kilakoltatták őket. A fiú győzelme reményt hozott. Dani a Borsnak elmondta, hogyan alakult az élete a finálé óta, ahogy azt is elárulta, mire költött először a főnyereményből.

Kökény Dani Forrás: Kökény Dani/Instagram

- A családom hosszú távú lakhatását szeretném megoldani, ami már folyamatban van, de még nem szeretnék róla részletesen beszélni. Fontos, hogy támogatni tudjam őket és mindennap gondoskodjam róluk. Emellett nagy célom volt, hogy ha majd egyszer megtehetem, vegyek egy stúdiószettet, amivel itthon is tudok stúdiózgatni és dalokat írni. Ez a vágyam most megvalósult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről