Vágólapra másolva!
Két fontos játékosát sem hozta el a Bayer Leverkusen a Ferencváros elleni Európa-liga nyolcaddöntő visszavágójára Budapestre. 

A 2021-es, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság társgólkirálya, a cseh Patrik Schick februári visszatérése után éppen csak játékba lendült volna, most azonban ismét megsérült. A két évvel ezelőtti Eb-n Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan öt gólt szerző csatár egy makacs ágyéksérüléssel bajlódott, ami most újfent előjött nála, írja a Bild című német lap.

Patrick Schick nem fog veszélyt jelenteni Dibusz Dénes kapujára Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Franz Waelischmiller/Sven Simon

A Bundesliga előző idényének második legjobb góllövője (27 meccsen 24 góllal zárt) a Fradi elleni múlt heti találkozón is csupán két percet kapott, míg Werder Bremen elleni hétvégi 3-2-es idegenbeli győzelem során már nem is lépett pályára.

A 11-szeres német válogatott Karim Bellarabi, aki a kispadról nézte végig az odavágót, betegség miatt szintén nem utazott el Budapestre.

A Ferencváros - Bayer Leverkusen mérkőzést csütörtökön 21 órai kezdettel rendezik a Puskás Arénában.